divendres, 20 de setembre del 2013

El Club de lectura

El dilluns 30 de setembre tornarà a funcionar el CLUB DE LECTURA.

Aquest curs serà encara millor! 

Hi haurà una nova secció anomenada 


on cada mes el nostre amic BABAR ens mostrarà alguns dels llibres nous que arribin a la biblioteca.


Voleu veure les novetats del mes d'octubre? Aquí les teniu.

En aquest llibre trobareu molta informació sobre com s'amaguen els animals amb unes imatges espectaculars i figures en tres dimensions.

 
A la Xarloca li agraden les novel·les de lladres i serenos, i potser per això fica el nas per tot arreu. Així que, el dia que desapareixen misteriosament tots els animals del laboratori de l'escola, no s'ho pensa dues vegades i es posa a investigar. Però vés en compte, Xarloca, et podries ficar en un bon embolic!
Sembla interessant, oi?

L'àvia d'en Marc és il·lustradora i els dibuixos del seu darrer conte li agraden molt, però el final no l'acaba de convèncer: es pot castigar una fada trapella a viure per sempre dins d'un pinyol d'oliva? Per sort, a casa de l'àvia tot és una mica màgic, i en en Marc pensarà un pla per alliberar la fada sense saber en quin embolic monumental ficarà tota la família.
Un llibre de fades i aventures, quina bona combinació!


Em dic Gisela.
M'ha passat una cosa extraordinària. He tingut un bebè. Un de veritat! És el meu germà petit. En Guillem. Des que vaig saber que naixeria, vaig fer molts plans per a aquest bebè, per a la seva felicitat i la seva educació. Però quan en Guillem va arribar a casa, només feia que dormir, dormir i dormir... Fins que un dia es va despertar. 
I llavors la nostra vida va canviar!
I a vosaltres? Us ha passat alguna cosa semblant?