dimarts, 3 de desembre del 2013

Novetats del mes de desembre

Aquests són els llibres nous de la biblioteca, els podeu trobar a la secció de novetats. Veniu a llegir-los al CLUB DE LECTURA. Obert tots els dilluns i els dijous!

Si vols conèixer coses sobre l'antic Egipte, aquest és el teu llibre! Amb imatges tridimensionals i... secrets per descobrir.

Els secrets de l'Univers a les teves mans en un llibre excepcional!


"El sol enllaunat", de Joan Armangué i Herrero, en Publicacions de l'Abadia de Montserrat. En el llibre es conta que un bon dia per compte del sol, hi ha una pastenaga allà dalt del cel...


L'Ada i en Nil, tot buscant un mòbil que els ha caigut entre les herbes, troben l'entrada d'una cova... A dins, trobaran una cosa increïble, una biblioteca abandonada tota plena dels personatges dels llibres: el Gat amb botes, Merlí, la Blancaneu, els tres porquets. Superada la sorpresa inicial per part de tots plegats, els personatges dels contes descobreixen que han estat soterrats massa temps i al món exterior ningú no sap qui són. Això els indigna i proposen arreglar-ho. I també volen saber perquè han passat tants anys oblidats El misteri està servit.


Hola... ja em teniu aquí! Sóc Bat Pat, el vostre amic ratpenat! Sabeu a què em dedico a la vida? Sóc un escriptor i la meva especialitat són els llibres de por: aquells que parlen de bruixes, fantasmes, cementiris... Bé, vaja, d’històries que fan posar la pell de gallina. Però us he de confessar un secret: en realitat sóc una mica espantadís, però això no m’impedeix resoldre misteris i viure un munt d’aventures. Esteu a punt? Us presento els meus amics... 
Rebecca, edat: 8 anys, característiques particulars: li encanten les aranyes, les serps, els ratolins, els gripaus... El punt feble: quan està nerviosa és millor no molestar-la. Frase preferida: “Espavileu-vos, dropos!”.
Martin, edat: 10 anys, característiques particulars: reflexiu i intel•lectual. El punt feble: cap (o això és el que diu ell...) Frase preferida: “Un moment, estic rumiant...”.
Leo, edat: 9 anys, característiques particulars: no tanca mai la boca. El punt feble: tot li fa por! Frase preferida: “I si mengéssim alguna cosa?”.