diumenge, 27 d’octubre del 2013

Novetats del mes de novembre

Aquí teniu les novetats del mes de novembre, les trobareu al CLUB DE LECTURA tots els dilluns i els dijous d'11 a 11:30 h. No us les perdeu!


En aquest llibre trobareu molta informació sobre aquesta tribu d'indis americasn amb unes il·lustracions extraordinàries.


El follet Bambalambà és petitó com un didalet i ha dedicat tota la seva llarguíssima vida a guardar tresors. Però fa molt temps que la gent no entra al bosc a buscar-ne. Així que, entossudit a sentir-se útil, enceta un viatge a la recerca d’una feina nova. Com s’ho farà?

Aquest és el primer llibre del Club dels Cinc. Tres germans, L'Anna, en Dick i en Juli van de vacances a casa dels seus oncles i allí coneixen a la seva cosina Jorgina. És una noia solitària que preferiria ser un noi, i només respon pel nom de Jordi. Al començament a la Jordi no li cauen molt bé els seus cosins, però més endavant es fan molt amics i es converteixen en un grup inseparable, acompanyats sempre per en Tim, el gos de la Jordi, un intel·ligent company d'aventures. La casa de la Jordi és a la banda de Kirrin, i just davant hi ha una illa amb un antic castell en ruïnes. Un dia els nois descobreixen el mapa d'un tresor amagat...


A l'estanya Vall dels Vampirs Vanidosos es troba l'estany castell de l'estranya família Tenebrax. ¡Ah, quantes esfereidores rialles amb els acudits de l'avi Ratoliquenstein! I quantes estranyes aventures ens esperen entes misterioses mòmies, canaris licàntropes i fantasmes burletes.
 

Nova col·lecció de clips

Comencem una nova col·lecció del clips per als participants en el 


Per cada sis tiquets dels CLUB obtindreu un clip de la sèrie d'argent. 


COL·LECCIONEU-LOS!