dijous, 20 de març del 2014

GRAN CONCURS DEL CLUB DE LECTURA

GRAN CONCURS DEL

  

Si ets lector habitual del nostre club, si t’agrada venir a la biblioteca, si tens curiositat per les coses i els llibres… aquest és el teu concurs.


Agafa una butlleta i participa. Al darrere del full trobaràs tota la informació que necessites.

TERMINI DE PARTICIPACIÓ: Del 24 de març al 3 d’abril.

MECÀNICA DEL CONCURS: A la butlleta hi ha 7 preguntes, la resposta de les quals  trobaràs a la biblioteca i al bloc de la biblioteca. Omple la butlleta amb les teves dades i les respostes i fica-la a la bústia del concurs.

GUANYADORS: Entre totes les butlletes participants amb totes les respostes encertades es farà un sorteig per triar els tres guanyadors.

PREMIS: 
1r premi: llibre i col·lecció d’or dels clips del club.
2n premi: llibre i col·lecció de plata dels clips del club.
3r premi: llibre i col·lecció dels clips del club.

LLIURAMENT DELS PREMIS: 10 d’abril de 2014 a la biblioteca, a les 11 h.

BUSCA LES RESPOSTES I PARTICIPA! 



dimecres, 19 de març del 2014

Novetats del mes de març

Aquí teniu els últims llibres que han arribat a la biblioteca relacionats amb Àsia i Oceania. No te'ls perdis!

A la Xina del segle XII, en Shen Shan, un nen de la ciutat de Ming To, ha perdut en Litxi, el seu lloro. Per buscar-lo, tant en Shen Shan com els lectors hauran de posar a prova la seva capacitat d’observació i resoldre deu enigmes.
Nandita té dotze anys i viu a Dakar. A través del  seu diari ens mostra com és  casa seva, la seva família, la seva escola, el seu barri, els seus costums... En definitiva, ens obre una porta a la seva vida per conèixer, de primera mà, com és el seu país. A més a més del diari de Nandita, aquest llibre inclou moltes dades que completen la informació i donen resposta a moltes de les preguntes que us feu sobre l'Índia. El llibre té moltes solapes per aixecar i un magnífic desplegable panoràmic de quatre pàgines al centre del llibre.

 
La gran aventura del viatge del vaixell de la marina real Beagle a través de tots els oceans. El jove Darwin és convidat pel capità Fitz Roy a compartir la seva cabina com a naturalista sense paga. De les experiències d'aquest fantàstic viatge sorgirà el seu llibre titulat "L'origen de les espècies". La teoria de l’evolució de Charles Darwin va canviar per sempre la nostra concepció del món i del lloc que hi ocupem. Aquest emocionant relat de la vida de Darwin comença amb la seva fascinació adolescent per la natura i mostra com va elaborar les seves idees en aquest viatge èpic al voltant del món a bord del Beagle. Els lectors veuran com Darwin explora la selva brasilera, puja els Andes i rumia sobre les illes Galápagos…i també descobriran la polèmica encetada anys després, quan finalment es va publicar el seu llibre " L’origen de les espècies".

A l'Índia dels budes, la Mika aprendrà moltíssimes coses, com l'art de l'espasa dels bramans, la màgia de la medicina Ayurveda o la llei del karma i la reencarnació. Però només amb l'ajuda de Siddhartha, aquell que coneix totes les respostes, podrà trobar la càpsula del temps per tornar cap a casa.

El dia que el Martí va fer vuit anys, el seu avi, que era un gran explorador, li va donar la clau de la seva habitació secreta on va trobar diversos mapes, el seu àlbum de viatges i un estrany collaret que li permetria viatjar per tot el món. En aquest llibre el Martí és transportat a la Xina per anar "rere la petjada de la flor sagrada" i complir amb la missió que li ha estat encomanada. Pequín, Xi'an, la Gran Muralla, la terra dels pandes gegants, les goles del riu Iang-Tsé, la muntanya sagrada i altres màgiques rutes de la Xina desconeguda.

El lotus blau

Durant la setmana del 24 al 28 de febrer vam poder veure a la biblioteca la pel·lícula  de TINTIN "El lotus blau". Aquí la teniu per tornar-la a veure a casa. Recordeu que l'acció passa a Àsia, especialment a la Xina, el tema de la nostra "Finestra oberta al món" d'aquest curs.