diumenge, 27 d’octubre del 2013

Novetats del mes de novembre

Aquí teniu les novetats del mes de novembre, les trobareu al CLUB DE LECTURA tots els dilluns i els dijous d'11 a 11:30 h. No us les perdeu!


En aquest llibre trobareu molta informació sobre aquesta tribu d'indis americasn amb unes il·lustracions extraordinàries.


El follet Bambalambà és petitó com un didalet i ha dedicat tota la seva llarguíssima vida a guardar tresors. Però fa molt temps que la gent no entra al bosc a buscar-ne. Així que, entossudit a sentir-se útil, enceta un viatge a la recerca d’una feina nova. Com s’ho farà?

Aquest és el primer llibre del Club dels Cinc. Tres germans, L'Anna, en Dick i en Juli van de vacances a casa dels seus oncles i allí coneixen a la seva cosina Jorgina. És una noia solitària que preferiria ser un noi, i només respon pel nom de Jordi. Al començament a la Jordi no li cauen molt bé els seus cosins, però més endavant es fan molt amics i es converteixen en un grup inseparable, acompanyats sempre per en Tim, el gos de la Jordi, un intel·ligent company d'aventures. La casa de la Jordi és a la banda de Kirrin, i just davant hi ha una illa amb un antic castell en ruïnes. Un dia els nois descobreixen el mapa d'un tresor amagat...


A l'estanya Vall dels Vampirs Vanidosos es troba l'estany castell de l'estranya família Tenebrax. ¡Ah, quantes esfereidores rialles amb els acudits de l'avi Ratoliquenstein! I quantes estranyes aventures ens esperen entes misterioses mòmies, canaris licàntropes i fantasmes burletes.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada